Οι Υπηρεσίες μας

Ως εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, διαθέτουμε εμπειρία σε όλα τα στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης ακινήτων, παρέχοντας πλήρη κάλυψη υπηρεσιών από τα αρχιτεκτονικά και μηχανολογικά σχέδια και την έκδοση οικοδομικών αδειών έως την κατασκευή και την τελική παράδοση ενός ολοκληρωμένου λειτουργικού χώρου. Είτε αναζητάτε έναν εργολάβο ανάπτυξης πράσινου πεδίου είτε επιθυμείτε ένα έργο ανακαίνισης και εσωτερικού σχεδιασμού, η ομάδα μας δεσμεύεται να σας εξυπηρετήσει.

Ξεκινώντας συνεργασία με τη South Developers, οι ιδιοκτήτες των έργων αποκτούν πρόσβαση στη γνώση και την εμπειρία επαγγελματιών που έχουν ολοκληρώσει την ανάλογη διαδικασία πολλές φορές στο παρελθόν και είναι σε θέση να αναπροσαρμόζουν δυναμικά τις δεξιότητες της ομάδας ανάλογα με τις απαιτήσεις καθώς το έργο εξελίσσεται. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεσμευόμαστε να παρέχουμε ευέλικτες λύσεις, καλύπτοντας αναλόγως τις ανάγκες που σχετίζονται τόσο με εμπορικά όσο και με ιδιωτικά ακίνητα και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αυξημένο έλεγχο της ανάπτυξης του έργου και ευελιξία επιλογών.

Τι Κάνουμε

καλύπτουμε όλο το φάσμα του σχεδιασμού και της κατασκευής κτιρίων για μικρά ή μεγάλα έργα

South_Developers_Hotel_Riviera_7
Αρχιτεκτονική, Μηχανική & Κατασκευές

Εκτός από τα έργα (σύνδεσμος) που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την ομάδα μας εσωτερικά, προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας στη διαχείριση κατασκευών ως αυτόνομη υπηρεσία σε τρίτους. Η ομάδα μας είναι σε θέση να εκτελέσει πλήρως τα κατασκευαστικά σχέδια οποιουδήποτε αρχιτέκτονα σε οποιοδήποτε μέρος για όλες τις κατηγορίες ακινήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Η έναρξη ενός κατασκευαστικού έργου από το μηδέν ή ακόμη και η διαχείριση μιας ανακαίνισης είναι ταυτόχρονα μια πρόκληση και μια συναρπαστική προσπάθεια. Είναι το σημείο όπου η "τέχνη" συναντά τις τεχνικές απαιτήσεις και, τις περισσότερες φορές, τους οικονομικούς περιορισμούς.

Συνδυάζοντας τις ακριβείς ανάγκες του πελάτη με τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις των κανονισμών, η αρχιτεκτονική μας ομάδα δημιουργεί έννοιες που είναι εφικτό και αποτελεσματικό να υλοποιηθούν, ενώ παράλληλα είναι λειτουργικές και αισθητικά ευχάριστες. Μετά την έγκριση του πελάτη, προχωράμε με τα τελικά σχέδια, τη μηχανολογική μελέτη και τα κατασκευαστικά σχέδια που χρησιμοποιούνται για την έκδοση οικοδομικής άδειας και την έναρξη της κατασκευής.

Ένας πιστοποιημένος μηχανικός της South Developers, διαχειρίζεται και επιβλέπει τη φάση της κατασκευής, απασχολώντας εξειδικευμένα συνεργεία κατασκευής και επαγγελματίες υπεργολάβους, ενώ παρακολουθεί την πρόοδο, την ποιότητα και την ποσότητα των εργασιών και την κατανομή του προϋπολογισμού μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Καθ' όλη τη διάρκεια του έργου, ο πελάτης ενημερώνεται και είναι ευπρόσδεκτος να επισκεφθεί το εργοτάξιο ανά πάσα στιγμή για να συζητήσει με τον υπεύθυνο έργου μας τυχόν ανησυχίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχει.

 

South_Developers_restaurant_7
Υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού

Ως αναπόσπαστο μέρος της δουλειάς μας, προσφέρουμε υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού για τους χώρους που κατασκευάζουμε ή ως τρίτος πάροχος για υφιστάμενα και λειτουργούντα ακίνητα.

Οι εσωτερικοί χώροι, ξεκινούν με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό της διάταξης του δαπέδου τους μαζί με τη διαμόρφωση του σχήματος και του όγκου τους σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη και τις απαραίτητες οδηγίες του οικοδομικού κώδικα.

Μετά την κατασκευή, ο φωτισμός και τα όποια διακοσμητικά στοιχεία χρησιμοποιούνται, θα πρέπει να συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η κατασκευή ως αναπόσπαστο μέρος του συνόλου, αποφεύγοντας ταυτόχρονα την υπερβολή ή τη δημιουργία σύγχυσης στους χρήστες και τους επισκέπτες. Υπό αυτό το πρίσμα, παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης τόσο στο εσωτερικό της εταιρείας όσο και σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας, οι οποίοι είναι έμπειροι και καταξιωμένοι επαγγελματίες στον τομέα τους.

Ανάλογα με τη χρήση και το αντικείμενο ενός κτιρίου, προσεγγίζουμε το εσωτερικό του μέσω της επιλογής του σχεδιαστικού ύψους που θα εφαρμοστεί, των διακοσμητικών στοιχείων και των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, με τρόπο ώστε να εναρμονίζονται απόλυτα με το αρχιτεκτονικό όραμα και να δημιουργούν την επιθυμητή ατμόσφαιρα για την προβλεπόμενη χρήση.  Μετά τη λήψη ενός RFQ, πραγματοποιείται μελέτη του χώρου και οι προτεινόμενες επιλογές παρουσιάζονται στον πελάτη μέσω φωτορεαλιστικών 3D Visuals μαζί με έναν ακριβή προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα του έργου σε μια πλήρη και λεπτομερή πρόταση.  Δεν υπάρχει σύγχυση ή "περικοπές" στη δουλειά μας, αυτό που βλέπετε, είναι αυτό που παίρνετε, και αυτή είναι μια υπόσχεση για την οποία μας γνωρίζουν οι πελάτες μας.

South_Developers_Interiors_1
Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε έργα ανακαίνισης με βάση τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό του πελάτη (RFQ) με στόχο την αναβάθμιση της αισθητικής αξίας, των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας ενός κτιρίου, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζουμε το εσωτερικό και τις υποδομές του, ώστε να καταστεί κατάλληλο για μια νέα χρήση. Μια τέτοια επένδυση πρέπει να εκτιμηθεί και να αξιολογηθεί με ακρίβεια και στο πλαίσιο αυτό στη South Developers δεν προσεγγίζουμε ένα έργο ανακαίνισης μόνο ως τεχνική εργασία. Πραγματοποιείται βαθιά ανάλυση και σχεδιασμός, πριν οι όποιες κατασκευαστικές εργασίες πάρουν το πράσινο φως και διασφαλίζουμε ότι κάθε σεντ που δαπανάται μετράει προς τη δημιουργία μελλοντικής αξίας μέσω της επίτευξης των επιδιωκόμενων στόχων στον υψηλότερο δυνατό βαθμό.

Ανάλογα με τις προθέσεις του πελάτη και την κατάσταση του κτιρίου (π.χ., τρέχουσα χρήση, τεχνική κατάσταση, MEP, ποσοστό απόδοσης), ετοιμάζουμε μια λεπτομερή πρόταση για το έργο ανακαίνισης, με την τελική διαρρύθμιση, 3D Visuals εσωτερικού σχεδιασμού, τελικό προϋπολογισμό και εκτιμώμενο χρονοδιάγραμμα, η οποία χρησιμοποιείται για να συμβουλεύσουμε τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να ενεργήσει προκειμένου να έχει την υψηλότερη απόδοση της επένδυσής του στο ακίνητο.

feature-15-1920x1081
Αντιπαροχή

Το σύστημα Αντιπαροχής είναι μια ελληνική νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία ο ιδιοκτήτης ενός οικοπέδου αποζημιώνεται με διαμερίσματα αντί πληρωμής για το οικόπεδο που παραχωρεί στον υπεύθυνο που κατασκευάζει σε αυτό μια πολυκατοικία ή άλλες οικιστικές μονάδες.

Εάν έχετε στην κατοχή σας ένα οικόπεδο που είναι κατάλληλο για κατασκευή κατοικιών, η ομάδα μας αξιολογεί και εκτιμά το ακίνητό σας σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές της αγοράς και συντάσσει μια πρόταση που είναι δίκαιη και για τα δύο μέρη. Σε περίπτωση που μια συμφωνία καρποφορήσει, αναλαμβάνουμε τη διαδικασία και όλες τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες μέχρι τέλους. Ως ιδιοκτήτης γης παραλαμβάνετε τα καθορισμένα κομμάτια της ιδιοκτησίας σας ολοκληρωμένα στο τέλος του έργου, όπως αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στη συμβατική συμφωνία που έχουν υπογράψει εκ των προτέρων τα δύο μέρη.